Automatisch schakelen met Gazelle

Nuvinci harmony


Automatisch schakelen met Gazelle


Koninklijke Gazelle brengt in samenwerking met NuVinci een elektrische fiets met het gemak van een automatische transmissie naar de fietsenwereld. De Orange EM is voorzien van het nieuwe NuVinci Harmony. Dit systeem schakelt automatisch en bovendien traploos. Hierdoor staat de fiets altijd in de juiste versnelling.

Wie de woorden ‘laag verbruik’ hoort, denkt niet direct aan een fiets. Toch zijn deze woorden zeker van toepassing op de Orange EM. Om...dat het NuVinci Harmony systeem automatisch de juiste versnelling kiest, werkt de elektromotor altijd zo efficiënt mogelijk.

NuVinci was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de fiets. De partners selecteerden samen de ideale onderdelen voor de Orange EM. Het resultaat is een combinatie van het Harmony-systeem met een met een accu van 11Ah/400 Wh. Dat levert een elektrische fiets op met een actieradius van wel 145 kilometer.

Compleet zorgeloos
Behalve dat hij niet hoeft te schakelen heeft de berijder van de Gazelle Orange EM ook geen omkijken meer naar het onderhoud van de fiets. Door de toepassing van hoogwaardige onderdelen is het systeem vrijwel onderhoudsvrij. Hierdoor biedt de elektrische fiets een compleet zorgeloze fietservaring.

Optrekken en weer stilstaan
De extra krachtige elektromotor van Bosch produceert 60 Nm. De krachtbron is zo sterk dat de fiets zelfs geschikt is om in heuvelachtig landschap te rijden. Uiteraard maakt dit het fietsen op bruggen en viaducten ook extra gemakkelijk. De rotatie-, snelheid- en trapkrachtsensoren zorgen ervoor dat de motor optimaal zijn werk doet.
Om de fiets ook weer veilig tot stilstand te brengen monteerde Gazelle hoogwaardige Magura HS11-remmen voor en achter.

Andere gemakken
Informatie over de fiets is af te lezen op de Bosch Intuvia-display met bediening vanaf het stuur. De fiets is voorzien van een verstelbare stuurpen, een geveerde voorvork en een geveerde zadelpen. De FenderVision-koplamp is geďntegreerd in het voorspatbord, voor een gestroomlijnde look.

De Gazelle Orange EM is leverbaar in de kleuren Eclipse black en Bright alumina. Het frame is vervaardigd uit aluminium. Daardoor weegt de fiets slechts 23,4 kilogram (exclusief accu).

Vanaf eind maart bieden Gazelle en NuVinci een unieke kans deze fiets te testen. Bij de Gazelle Premium Dealers en in het Gazelle Experience Center in Amersfoort staat de fiets rijklaar en geven de verkoopadviseurs uitgebreid uitleg over het NuVinci schakel systeem. De Gazelle Orange EM NuVinci is leverbaar vanaf april voor 2.999 euro


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

De bovag leasefiets

De BOVAG Leasefiets Je gaat erop vooruit! Zo’n 40% van het woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 kilometer. Toch houdt iets ons tegen om deze korte afstanden te gaan fietsen. Met een BOVAG Leasefiets ga je er op vooruit!

Welke framemaat moet ik hebben?

Framemaat bepalen

Aangepaste fietsen voor minder valide en ouderen.

Ook leveren wij aangepaste fietsen voor minder valide en ouderen.

NU bij ons in de winkel: Union fietsen

Union gemaakt voor de straat.

Wat is het verschil tussen een Gazelle dealer en een Gazelle Premium Dealer?

Uitleg van Gazelle Premium dealer.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten in de periode 1 november t/m 28 februari
Dinsdag:  09.00 - 18.00 uur
Woensdag:  09.00 - 18.00 uur
Donderdag:  09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  09.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  09.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Buiten de reguliere openingstijden kunt u desgewenst winkelen op afspraak hier voor neemt u contact op met ons via de mail info@kuyperfietsen.nl of telefonisch 0413363189


Facebook


Financiering