Aangepaste fietsen voor minder valide en ouderen.

Ook leveren wij aangepaste fietsen voor minder valide en ouderen.


Aangepaste fietsen voor minder valide en ouderen.


Ook voor aangepaste fietsen bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn exclusief dealer van van Raam fietsen voor de regio Veghel en omstreken.

Wij leveren zowel aan zorgcentra als aan particulieren door heel Brabant.
De meest uit een lopende modellen welke we geheel naar wens van de gebruiker kunnen samenstellen.


Op foto 2 aan de rechterzijde ziet u De Veloplus rolstoelfiets.
De Veloplus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. er is geen transfer nodig tussen de rolstoel en de fiets. Zonder tilhulp of veel krachtinspanning wordt de bijrijder op het plateau van de fiets gereden. de kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de handbewogen rolstoel eenvoudig op de rolstoelfiets te rijden en met rolstoelvergrendeling goed vast te zetten.

Onder andere geschikt voor:
De Veloplus rolstoelfiets is er voor vrijwel elke handbewogen rolstoel tot 74 cm breed. De rolstoel is snel en makkelijk door een persoon op de fiets te zetten en is hierdoor zeer geschikt voor instellingen, tehuizen en particulieren.

Op foto 3 aan de rechterzijde ziet u de Fun2Go duofiets.
De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren door de zitposities naast elkaar. De berijders kunnen zonder instap opstappen en de zittingen kunnen eenvoudig met eenhendel op de gewenste zitafstand ingesteld worden. de zittingen zijn eventueel ook draaibaar waardoor het opstappen helemaal eenvoudig wordt.

Onder andere geschikt voor:
De fun2go wordt veel gebruikt door instellingen, tehuizen, particulieren en gemeenten bij personen die niet meer zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Op foto 4 aan de rechterzijde ziet u de Maxi driewielfiets.
De trendy vormgegeven Maxi driewieler voor volwassenen zorgt voor stabiliteit en creŽert daarmee een gevoel van veiligheid tijdens het fietsen. U kunt eenvoudig opstappen en makkelijk fietsen met deze licht lopende driewieler.
Er is ook aan uw dagelijks leven gedacht; er kan een stokhouder en een speciale boodschappenmand op de driewielfiets gemonteerd worden. Voor extra gemak kan de Van Raam Maxi driewielfiets ook geleverd worden met elektromotor voor trapondersteuning.

Onder andere geschikt voor:
Volwassen mensen die moeite hebben met hun evenwicht. 


Voor wat betreft de service en onderhoud kunt u rekenen op service aan huis.Voor meer informatie neem contact met ons op of kijk op www.vanraam.nl.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

De bovag leasefiets

De BOVAG Leasefiets Je gaat erop vooruit! Zoín 40% van het woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 kilometer. Toch houdt iets ons tegen om deze korte afstanden te gaan fietsen. Met een BOVAG Leasefiets ga je er op vooruit!

Welke framemaat moet ik hebben?

Framemaat bepalen

Automatisch schakelen met Gazelle

Nuvinci harmony

NU bij ons in de winkel: Union fietsen

Union gemaakt voor de straat.

Wat is het verschil tussen een Gazelle dealer en een Gazelle Premium Dealer?

Uitleg van Gazelle Premium dealer.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten in de periode 1 november t/m 28 februari
Dinsdag:  09.00 - 18.00 uur
Woensdag:  09.00 - 18.00 uur
Donderdag:  09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  09.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  09.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Buiten de reguliere openingstijden kunt u desgewenst winkelen op afspraak hier voor neemt u contact op met ons via de mail info@kuyperfietsen.nl of telefonisch 0413363189


Facebook


Financiering